Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Kasahstani viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

30 päevase külastuse korral pole viisat vaja.

Viisa tüübid:
1) Isiklik viisa (periood kuni 90 päeva)
2) Viisa turismi eesmärgiga (periood kuni 60 päeva)
3) Viisa majandusliku eesmärgiga (periood kuni 365 päeva)
4) Transiitviisa (periood kuni 90 päeva)

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppemise kuupäeva;
2) Taotleja passi isikuandmetega esilehe koopia;
3) Täidetud ja väljatrükitud viisataotlus koos 1 taotleja pildiga mõõtmetega 3,5 x 4,5 cm. – PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM. Taotluse vorm tuleb välja printida ühe paberil ja täita mõlemal küljel. Palun ÄRGE liimige fotot taotlusvormile - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED.Vajadusel täidavad meeleldi meie operaatorid viisaankeedi Teie eest;
4) Isiklik kiri, mis kirjeldab viisa taotluse eesmärgike ja Kasahstani külastamise aega.
- PRINDI ISIKLIKU KIRJA VORM VENE KEELES;

Isikliku viisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:

Kasahstani Vabariigi migratsioonipolitseis kirjutatud küllakutse (kohustuslik ainult viisadele perioodiga 31-90 päeva).

Äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Koopia kutsest Kasahstani koos viisa toetuskirja numbritega, mis on saadud Kasahstani Vabariigi rahvusvaheliste suhete ministeeriumist (kohustuslik 2. külastuse, 3. külastuse ja mitmekordse viisa puhul).

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Koopia viisast kolmandasse riiki, kui selline viisa on nõutav.

Viisa vormistamise jaoks:
Kõiki tüüpi viisad väljastatakse 5-9 päeva jooksul.

Lisaks:
1) Konsulaat võib nõuda täiendavaid dokumente.
2) Migratsioonikaart peab olema täidetud Kasahstani sisenemisel.

Viisade hinnad:

  Срок оформления 
от 5 до 9 дней
Isikliku eesmärgiga viisa, kuni 90 päeva 55 eur
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 55 eur
Kahekordne turismiviisa, kuni 60 päeva 85 eur
Ühekordne transiitviisa 55 eur
Kahekordne transiitviisa 85 eur
Ühekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 30 päeva 55 eur
Kahekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 90 päeva 160 eur
Kolmekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 90 päeva 175 eur
Mitmekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 365 päeva 225 eur


Euroopa Liidu kodanikud

Viisa peab olema kätte saadud enne reisi algust.

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).